Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Καθρέφτης Γενεθλίων

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλες και όλους στο μπλογκ μου. Πρώτη ανάρτηση και πρώτη δημιουργία και πρώτα γενέθλια για την Αθηνά. Ευχαριστώ πολύ τη μαμά της Ολίβια και τον μπαμπά της Μάνο που με εμπιστεύθηκαν για να δημιουργήσω κάτι για την Αθηνά με αφορμή τα πρώτα της γενέθλια, ένα ενθύμιο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Λίγα λόγια για τον καθρέφτη: οι διαστάσεις του είναι περίπου 26 επί 26 εκατοστά. Όλες οι φιγούρες είναι φτιαγμένες από πολυεστερικό πηλό (fimo) και το φόντο είναι βαμμένο με ακρυλικά χρώματα και μετά περασμένο με βερνίκι.
Είναι ένα πρωτότυπο ενθύμιο για γενέθλια παιδιών από μαμάδες και μπαμπάδες, από νονές και νονούς ή απλά για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου ή ένα δώρο για βάφτιση αφού μπορούμε να γράψουμε το όνομα που θα πάρει το παιδί στον καθρέφτη.
Το συγκεκριμένο σχέδιο έγινε με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της Αθηνάς, αλλά μπορεί να τροποιηθεί και για άλλες ηλικίες και φυσικά και για αγοράκια με αντίστοιχα διακοσμητικά στοιχεία. Σχέδια και ιδέες πολλές υπάρχουν και θα τις δείτε και σύντομα να ακολουθούν. Πλησιάζει και το Πάσχα.....λαγουδάκια, πασχαλίτσες, αυγουλάκια.....

Αν έχετε απορίες, ιδέες και σκέψεις που θα θέλατε να μοιραστείτε και να υλοποιηθούν σε έναν παρόμοιο καθρέφτη μπορείτε να μου γράψετε εδώ: e-mail prasinosaligari@gmail.com 
Θα χαρώ πολύ να τα δω.

Kαλή Αρχή


6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!
    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΟΣ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυχαριστώ πολύ, Μαρία για όλα και για τις ευχές σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή και απο εμένα! Πολύ όμορφα τα πραγματάκια σου! Συγχαρητήρια! Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kali arhi k apo mena ego tihaia se brika k mou aresane para poli ta pragmatakia sou sinehise etsi kali anastasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή